Over mij

Hi! Fijn dat je hier bent!

Ik ben Shanna, ontspanningscoach in opleiding, yoga instructrice en masseuse.

En voor JOU heb ik Mauna Yoga opgericht!

Ik weet dat Yoga ook JOU kan helpen een ware ‘Koningin’ te worden. Daarmee bedoel ik: een krachtige, ontspannen en authentieke vrouw. Ik wil de hele wereld vól met zulke vrouwen zien! Wil jij er ook één worden?

Door Yoga te instrueren, geef ik je ervaringen en tools mee om je eigen ‘genezer‘ te worden. Genezen van lichamelijke, geestelijke en emotionele shit. Ik geloof dat alle ‘oplossingen’ in onszelf zitten. We hebben alles in ons dat ons gezond en gelukkig kan maken en houden. Je hoeft niet meer te zoeken naar zingeving of oplossingen buiten je. Het vraagt alleen een beetje lef, om de stilte te gaan opzoeken in de beoefening van Yoga, maar dan zul je wel jouw antwoorden vinden. En heling. (Wie wil dat nou niet?!)

Ook Massage is een geweldige manier om te helen, door weer verbinding te voelen met jezelf en te ontspannen. En híervoor hoef je lekker helemaal níets te doen. Dus ik bemoedig je graag om naar mijn massageruimte te komen voor ontspanning, genieten van aanraking, de heerlijke geuren én om daarna weer naar huis te gaan met een hersteld lichaam en hoofd (lees: fris, kalm en helder)

In 2021 zal ik starten met het aanbieden van ontspanningscoaching, waarbij ik jou help de oorzaak van jouw spanning/stress te achterhalen en geef je de tools mee om dit te verlichten. Hierbij zal ik naast het gebruik van yogaoefeningen en massage, je meer tools aanbieden, een goed luisterend oor bieden en je coachen.

Nu al klaar voor een gratis proefles Yoga of voor een Massage? 

Neem dan nu contact op via het formulier op de Home Pagina  of bel/app naar 06 43 44 44 90

Nog wat meer lezen over de manier waarop ik werk of over het Yoga en Massage aanbod?

>Lees dan de pagina ‘aanbod’ nog even!

Meer over mij en mijn ‘loopbaan’….

Als jonge twintiger startte ik met werken in de gezondheidszorg, in de verpleging (opname psychogeriatrie). Dit werk heb ik acht jaar met heel veel plezier gedaan, totdat mijn lichaam en geest op een gegeven moment vage klachten vertoonden. Na een lange zoektocht en zelfonderzoek wist ik dat Yoga de ingang en basis moest zijn tot heling, tot gezondheid. Langzaam maar zeker veranderde ik mijn leefstijl alsook de communicatie met mijzelf en anderen. Het doorgeven van Yoga aan anderen was een heel grote wens, en het geeft mij super veel voldoening om vanuit liefde en respect anderen de zegeningen te geven die Yoga instructie met zich meebrengt.

Wanneer ik geen Yoga beoefen of geef, kun je mij tegenkomen in de natuur, hoor je me, als je mijn buurvrouw was, regelmatig zingen (of gillen;)) OF ik zit relaxed te lezen of te knuffelen met mijn hond Samba en vriend Dennis, op de bank of in mijn grote tuin.

Shanna

Opleidingen en cursussen

 • 2021 Ontspanningscoach
 • 2019 – heden  Drie jarige Vervolgopleiding Raja Yoga aan de Ganesha Academie voor Yoga en Ayurveda  (500 uur)
 • 2019 Raindrop Technique Massage bij José Booms, Pure Oils United (ex-eigenaresse van Massage Heerhugowaard)
 • 2019  Hormoon Yoga 
 • 2014  Basisopleiding Docent Raja Yoga voor basisgroepen aan de Ganesha Academie voor Yoga en Ayurveda  (Geregistreerd Yoga Docent 200 uur)
 • 2012  Mindfulness Training (Mindfulness Based Stress Reduction) 
 • 1999- 2003 HBO-Verpleegkunde

 Werkovereenkomsten

 • 2019- 2020 Yoga met Mariska Wieringerwerf
 • 2020 Big Gym Heerhugowaard
 • 2019 – 2020  Anytime Fitness Heerhugowaard
 • 2019 invallessen bij Yama Yoga Oudkarspel
 • 2019 Pilates Studio To Flow
 • 2017-2019 Activiteiten Centrum GGZ Heerhugowaard