Aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren.

Aromatherapie werkt, net zoals kleurentherapie, edelsteentherapie en klanktherapie, op een meer subtiel niveau dan op het grove niveau van het fysieke. Het kan de geest en de zintuigen helen. Door het reuk- en huidorgaan komen de moleculen van de essentiële oliën binnen alwaar ze hun werk doen.

Gebruik aromatherapie in de Raindrop Massages

In de Raindrop Massage worden negen specifieke essentiële oliën gebruikt van het merk Young Living.

Gebruik aromatherapie in de Yogalessen

In de Yogalessen en -sessies zet ik aromatherapie in, dit heet Aromayoga.

Ik maak hierbij gebruik van essentiële oliën van Young Living en sinds kort tevens van de aurasprays van Drops of Heaven.

Drops of Heaven biedt magische selfcare tools die je helpen leven vanuit zelfliefde en innerlijke vrijheid.

Zij creëert en verkoopt heerlijke etherische geuren, maar ook prachtige sieraden en krachtige edelstenen. De Drops sieraden worden handgemaakt door een edelsmid en de sprays door Yvonne zelf. (beiden uit Utrecht) De geur producten zijn 100% natuurlijk. En alles is met liefde voor jou gemaakt.

Er zijn 8 verschillende Drops of Heaven aurasprays, 1 Home in Heaven spray, voor energetische reiniging in huis, en 4 Moon Drops aurasprays om je af te stemmen op de energie van iedere unieke maanfase.

In de aurasprays zitten essentiële oliën én een klein edelsteentje, die hun werking afgeven aan het mengsel dat je over je heen sprayt.

Neem vooral een kijkje op de website en kom de aurasprays bij ons ervaren, terwijl je heerlijk ligt op je yogamat of op de massagetafel!

NB: Mocht je enthousiast zijn geworden over de aurasprays en je wilt een flesje aanschaffen, gebruik dan bij je bestelling vooral de volgende code: angel-mauna Je ontvangt dan een gratis flesje naar keuze!

*bij een bestelling van min €20,00

Ik ben (een trotse) affiliate partner van Drops of Heaven en daarmee een ‘Angel of Heaven’.

‘Angels openen harten en laten mensen thuiskomen in zichzelf.
Ze geven de wereld extra glans en magie.
Angels verschijnen daar waar liefde en licht nodig is.’ 

Ik wens je veel geurplezier!